Vanmorgen heeft het de hele ochtend geregend. Vanmiddag was het af en toe ook droog. De afgelopen dagen hadden we te maken met extreme droge dagen en hitte, dus voor de natuur is het wel even goed… maar niet voor mijn stemming!!!

Op zich gaat het nu nog wel, omdat het de eerste regendag is, maar het moet niet al te lang aanhouden, want dan word ik echt somber.

Vanmorgen werd ik voor mijn doen ook laat wakker… negen uur. Waarschijnlijk hoorde mijn brein de regen al en dacht ik blijf lekker pitten. Ik ben vanmorgen dan ook niet buiten geweest en ik was niet voor uit te branden. Vanmiddag heb ik gewacht tot er geen bui was en ben ik naar de inloop gefietst. rond 15:30 ging ik weer naar huis en afhankelijk van het weer ga ik vanavond nog even naar mijn vriend. Maar dan moet het niet regenen. Dan blijf ik lekker thuis. Heb hier toch ook nog zat te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.