Na een paar keer wakker geweest te zijn, ben ik er om 9u30 uit gegaan. Ik kreeg om 10u30 bezoek en voor mijn bezoek kwam heb ik de kattenbakken gedaan. Ik voelde mij al brak toen ik uit bed kwam. Alsof ik een hele zware nacht had gehad. Mijn bezoek is een krap uurtje gebleven en we hebben samen de tafels in de woonkamer even opgeruimd en een poets beurt gegeven.

Toen de visite weg was heb ik de wasmachine aangezet en de parkieten eten gegeven. Toen nog overal de stofzuiger doorheen gehaald en even wat gegeten. Inmiddels was de wasmachine klaar en heb ik de was opgehangen en de volgende was erin gedaan.

Na een peukie ben ik op de fiets naar de Dirk gegaan voor wat boodschappen. Daarna gelijk door naar mijn vriend om te koken en te eten. Tijdens het eten hebben we een serie op Netflix aangezet en daarna ben ik weer naar huis gegaan. Ik was rond 19 uur thuis en heb mijn boodschappen opgeruimd.

Toen wasje opgehangen en de laatste was in de machine gedaan. Die ga ik ophangen voor ik naar bed ga. Straks neem ik eerst even een bak koffie met een peuk.

Ondanks dat ik mij de hele dag brak voelde heb ik toch meer gedaan dan afgelopen dagen en daar ben ik best trots op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.