Produceert mijn hoofd?

De laatste tijd heb ik het erg druk. Ik ben vooral bezig met sociale contacten te onderhouden en werken. Ook ben ik net hersteld van een flinke verkoudheid/griep die wel ruim 2 weken duurde.

Morgen wil ik mij weer storten op mijn huishouden. Ik ben al aardig op weg en wil het deze week nog even volhouden met het opruimen en leegruimen van kasten. Ook staan er nu spullen van mijn balkon in de woonkamer, omdat ik daar nu een bankje heb. Morgen wil ik die spullen even een tijdelijke plek geven, zodat ze niet in de weg staan. Uiteindelijk is het de bedoeling dat dat naar het grofvuil gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.