Gister middag dacht ik even een dutje te doen om twee uur ’s middags. Erg genoeg werd ik pas om twee uur ’s nachts wakker. Uiteraard kon ik de slaap niet meer vatten en ben maar op gebleven. Inmiddels is het bijna 23u en ga ik eindelijk weer naar bed.

Vannacht heb ik achter de pc gehangen met een muziekje op. Later heb ik een muziek DVD opgezet en heb half gekeken en half spelletjes gespeeld. Toen de DVD was afgelopen begon het licht te worden buiten en ben ik de herhaling van Hart van Nederland gaan kijken. Daarna een beetje gezapt tussen de zenders die ik heb tot het 8 uur was zodat ik boodschappen kon doen.  Toen ik weer thuis was ben ik onder de douche gestapt. Na het douche in mijn badjes het ontbijt nieuws gekeken en met aangekleed.

Mijn afspraak van half 10 was iets eerder gearriveerd en was goed verlopen. Nuttig gesprek gehad. Na het gesprek ben ik naar de inloop gegaan waar ik lekker koffie heb gedronken en met twee mensen bijgekletst. Later kwamen er nog meer mensen en uiteindelijk begon het in de middag toch nog druk te worden.

Ik ben tot ongeveer half 3 gebleven. Samen met mijn vriend ben ik naar de kringloopwinkel geweest. Ik wilde kleren shoppen!! En ik ben geslaagd. Daarna heb ik heerlijk bij hem gegeten en hebben we wat tv gekeken. Rond 22u ging ik weg. Morgen ga ik hem weer opzoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.